Ankara Keçiören'de bıçaklı alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti

Başkent Ankara'da meydana gelen asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ankara'nın Keçiören ilçesinde alacak verecek kavgasında 2 grup arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası 1 kişinin de yaşamını yitirdiği bildirildi.

Ankara Keçiören'de bıçaklı alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti

Ülkemizde çeşitli nedenler vatandaşlar arasında çıkan kavgalar basına yansımaya devam ediyor Bu kavgalarda can kayıpları da yaşanırken Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. Ankara’da iki grup arasında alacak verecek sebebiyle bıçaklı kavga çıktığı öğrenildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan olayda bir kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olaya dair emniyet güçlerinden alınan bilgilerle perde arkası da belli oldu.

ANKARA'DA BIÇAKLI ALACAK VERECEK KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, Ankara'nın Keçiören ilçesinde gece 02:00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, H. G (20), borçlu olduğu B. T.’ye (26) borcunu ödemek istediğini söyleyerek yanına çağırdı. Bunun üzerine B. T., nişanlısı B. D. (22), ile arkadaşları M. K. (27) ve D. Y.’yi (21) yanına alarak H. G.’nin yanına gitti. Parkta konuşmaya başlayan B. T. ile H. G.’nin amcası G. G. (37) arasında küfürlü konuşma sebebiyle tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H. G., kovaladığı B. T.'ye bıçakla saldırdı.

Ankara Keçiören'de bıçaklı alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti

Saldırının ardından amca ile yeğeni olay yerinden kaçarken B. T., yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan ve hastaneye nakledilen B. T., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırgan yeğen ile amcası ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER