Ankara Keçiören'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan 3 ay sonra haber geldi

Geçen yılın son günlerinde Ankara'da yaşanan olayda küçük bir erkek çocuğu başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmıştı. Söz konusu olayın üstünden aylar geçmesinin ardından küçük çocuğun sağlığının iyiye gittiği öğrenildi.

Ankara Keçiören'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan 3 ay sonra haber geldi

Ankara son günlerde başıboş köpek saldırıları ile anılıyor. Geçtiğimiz günlerde Mamak'ta yaşanan bir olayda 2 küçük kız çocuğu başıboş köpek saldırısına uğramış, kızlar saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

YAŞANILAN OLAY BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Bu olayın ardından ülke gündeminde uzun bir süredir konuşulan başıboş köpek konusu hakkındaki tartışmalar tekrar alevlenirken aylar önce yaşanan bir saldırı ile ilgili sevindirici haber geldi. 2023 Aralık ayında Keçiören'de Tunahan adlı küçük bir erkek çocuğu başıboş köpeklerin saldırısı ağır yaralanmış ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Küçük çocuğun ölümle burun buruna geldiği anlar büyük tepkilere neden olmuş ve başıboş köpekler ile ilgili adımlar atılması yönünde kararlar alınmıştı.

Ankara Keçiören'de başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan'dan 3 ay sonra haber geldi

Ülkenin o dönemde en çok konuştuğu isimlerden olan Tunahan'dan 3 ay sonra gelen haberde, Tunahan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve haftalar sonra ilk defa hastane bahçesine çıktığı bilgisine yer verildi. Oğlunun yaşadığı zor günlerden bahseden baba ise “Çok mutluyuz. Çocuğum için yüzde bir umut var demiştim. O yüzde bir umut Allah'ın takdiri demiştim. Allah'ın izniyle bugünlere geldi. Doktorlarımız sağ olsun” diyerek oğlunun adım adım sağlığının iyiye gitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BABADAN SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Oğlunun saldırıya uğramasın ardından hastaneye hızlı bir şekilde yetiştirilmesinin tedavi sürecindeki önemine dikkat çeken baba “Sanatoryum'dan buraya gelen ambulans ancak kendi evladı olsaydı o şekilde kullanırdı arabayı. Ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çok teşekkür ederim. Çok hızlı gelmiş, yetiştirmişti. Onlar bizim gizli kahramanlarımız” diyerek sağlık personeline teşekkür etti.

Tunahan'ın önünde 1 ameliyat daha kaldığı öğrenildi. Küçük çocuğun sağlığının adım adım iyiye gitmesi sevindirici bir gelişme olarak nitelendirildi.

SONRAKİ HABER