Ankara Keçiören'de 8 yıl hapis cezası alan firari yakalandı

Başkentin emniyet birimleri suça bulaşmış ve cezasını çekmek yerine kaçmayı tercih edenleri birer birer yakalıyor. Yakalanan şahıslar tutuklanarak cezaevinin yolunu tutuyor.

Ankara Keçiören'de 8 yıl hapis cezası alan firari yakalandı

İşlediği suçtan ötürü yargı makamları tarafından cezalandırılan şahıslardan bazıları bu durumu kabul etmeyerek ekiplerden kaçıyor. Gizli bir şekilde yaşamını sürdüren kişilerin yeni bir suça bulaşmaması adına Ankara'da polis ve jandarma ekipleri teyakkuzda kalmaya devam ediyor.

TESLİM OLMAK YERİNE EKİPLERE DİRENDİ

Bu kapsamda Ankara'nın kalabalık ilçelerinden Keçiören'de hareketli saatler yaşandı. 2 ayrı suçtan toplamda 8 yıl 3 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası alan bir şahsın yerinin tespit edilmesi üzerine harekete geçildi.

19 Mayıs mahallesinde kaldığı öğrenilen şahıs ekiplerin kendisini almak için geldiğini öğrenince havaya ateş açarak teslim olmayı reddetti. Olay yerine gelen ekipler ise şahsı sözlü olarak yaptığından vazgeçirmeye dair ikna çalışmasına başladı.

OPERASYON BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI

Yapılan ikna girişimi olumlu sonuçlandı. Firari şahıs ekiplere teslim oldu. Şahsın saklandığı evde çok sayıda yasaklı hap ele geçirildiği öğrenilirken, zanlının tutuklandığı bildirildi.

Yapılan operasyon ekiplerin müdahalesi ile birlikte istenmeyen bir durum olmadan sonuçlandı. Benzer şekilde cezasını çekmeyip kaçanlara yönelik arama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER