Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Kazanbel Geri Dönüşüm Temizlik için yeni bir iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan son ilana göre 12 temizlik işçisi alımı yapılacak. Kurum bünyesine daimi olarak yapılacak personel alımında başvurular yarın sona erecek.

Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak

Yayımlanan ilanın detaylarına göre deneyim şartının aranmayacağı personel alımında toplamda 12 kişi istihdam edilecek. Başvurmak isteyen adaylar için başvurular 7 Ekim ile 9 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kazanbel bünyesinde temizlik görevlisi olarak çalışmak isteyenlerin başvurularını şahsen yapması gerektiği ifade edildi. “Atatürk Mah. 29 Mayıs Cad. Kocalar İş Merkezi No:94/1 Kahramankazan” adresine yapılacak şahsen başvuruların değerlendirmeye alınacağı ifade edildi.

Telefon numarası: 507 666 67 00

E-posta: [email protected]

Yayımlanan ilanın detaylarına göre toplamda 12 temizlik görevlisi alımı yapılacak. Alımlarda cinsiyet, yaş ya da deneyim şartı özel olarak belirtilmedi.

Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak

Ankara Kazanbel bünyesine 12 temizlik görevlisi alacak - Resim : 2

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapmak isteyen adayların belirtilen şartlara sahip olması gerektiği belirtildi. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda gereken şartlar şu şekilde:

28.04.2018 tarih ve 11608 sayılı bakanlar kurulu kararının 4. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak

Kahramankazan ilçesinde ikamet ediyor olmak

Başvuru yapacak adayların şartları taşıması halinde şahsen yapacakları başvuru adresine öz geçmiş ve ikametgah belgesi ile başvurmaları yeterli olacak. Başvurular 9 Ekim tarihinde sona erecek. Adayların başvurularını şahsen yapması gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER