Ankara Kahramankazan'daki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da trafik kazası haberleri gelmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan trafik kazaları basına yansımaya devam ederken Kahramankazan ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Ülkemizde çeşitli nedenlere bağlı olarak trafik kazaları yaşanmaya devam ederken bu kazalarda can ve mal kayıplarının yanı sıra yaralanma ve maddi hasarlar da meydana gelebiliyor. Trafik kazalarına dair haberler gündemde yer alırken Başkent Ankara'dan da bir kaza haberi geldi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 3 kişinin yaralandığı ifade edilirken bir yaralının durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

KAHRAMANKAZAN'DAKİ ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Atatürk Mahallesi Hasan Tahsin Caddesi ile Karagöl Sokağı'nın kesiştiği kontrolsüz kavşakta C. E'nin kullandığı otomobil, B. A. idaresindeki otomobil ve K. D. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Yaşanan kazanın görgü tanıkları olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza mahalline sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ankara Kahramankazan'daki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Kazada yaralanan sürücüler B. A. ve K. D. ile yolculardan M. Y, Kahramankazan Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edilirken yaralılardan K. D'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. K. D.'nin hayata tutunması için çabaların devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı