Ankara Kahramankazan’da yasaklı madde operasyonu: 1 tutuklama

Ankara'da ekiplerin düzenlediği operasyonda bir araç içerisinde yüklü miktarda yasaklı madde ve para bulundu. Ekipler araç içerisindeki 2 kişiyi gözaltına aldı.

Ankara Kahramankazan’da yasaklı madde operasyonu: 1 tutuklama

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken biri tutuklandı.

Olay Ankara’nın Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri’nde meydana geldi. Ekipler tarafından durdurulan ve arama yapılan bir araçta çok sayıda para ve 2 kilodan azla uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Ekipler düzenledikleri operasyonda araçtaki Afganistan uyruklu 2 şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan bir şahsın tutuklandığı öğrenildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 şüpheliden biri tutuklandı.

EKİPLER ARAMA YAPTI

Anadolu Otoyolu Akıncı Gişeleri'nde durdurulan araçta, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince arama yapıldı.

Aramada, 2 kilo 40 gram uyuşturucu maddesiyle 3 bin 600 dolar, bin 585 avro ve 9 bin 650 lira ele geçirildi. Operasyonda araçta bulunan Afganistan uyruklu A.A. ve M.H. gözaltına alındı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Öte yandan aktarılan son haberin detaylarına göre ekipler tarafından gözaltına alınan bir şahsın tutuklandığı M.H. isimli şahsın ise ekipler tarafından tamamlanan işlemler sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER