Ankara Kahramankazan'da kablo hırsızlarından dev vurgun!

Başkent Ankara'da yaşanan bir hırsızlık pes dedirtti. 3 kişiden oluşan hırsız çetesinin yaptığı hırsızlık kameralar tarafından an be an kaydedildi.

Söz konusu olayın adresi Ankara'nın Kahramankazan ilçesi oldu. Hırsızlık yapmak için gözlerine kestirdikleri bir fabrikaya giren şahıslar gece saatlerinde bakır kabloları gasp etti.

400 BİN TL DEĞERİNDEKİ KABLOLAR ÇALINDI

Piyasada satmak ve bu yolla haksız kazanç elde etmek için bir fabrikada istiflenmiş kabloları çalan hırsızların yaptıkları söz konusu fabrikanın güvenlik kamerasına yansıdı. Kimsenin orada olmadığından emin olan şahıslar bir kenara koyulmuş olan kabloları geldikleri aracın içine yüklemeye başladı.

3 kişilik hırsızlık çetesi dakikalar içerisinde fabrikanın dışında bulunan bakır kabloları arabaya yükledikten sonra hızlıca kaçtı. Yaşanan hırsızlık olayının tespit edilmesinin ardından hızlı bir şekilde görüntüler polis ekipleri ile paylaşıldı. Hırsızların fabrikadan çaldığı bakır kabloların piyasa değerinin 400 bin TL tutarında olduğu öğrenildi.

POLİSLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Net bir şekilde hırsızlık yapıldığı görülen şahısların kısa süre içerisinde yakayı ele vermesi bekleniyor. Şahısların fabrika içinden mi yoksa dışarıdan birileri mi olduğu henüz bilinmiyor. Ekiplerin suçluları yakalamasının ardından detaylı bilgilerin açığa çıkması ön görülüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER