Ankara istikametindeki motosiklet Bolu'da iki araç arasında kalıp kaza yaptı!

Bolu’dan Ankara’ya gelmek için seyir halinde olan motosiklet sürücüsü kamyon ile minibüs arasından geçmek isterken kaza yaptı.

Bolu’da Kartalkaya Kavşağı’nda bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Ankara’ya gelmek için seyir halinde olan motosiklet sürücüsü bir anda önüne çıkan yolcu minibüsü nedeniyle minibüs ile kamyon arasından geçmek istedi. Bu sırada kontrolü kaybeden motosiklet sürücüsü yolcu minibüsüne arkadan çarptı.

Kazanın olması ile beraber motosiklet sürücüsü yola savruldu. Kaza neticesinde yaralanan motosiklet sürücüsü için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Gelen sağlık ekibi yaralı olan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye sevk ettiler.

KAZA YAPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kaza, D-100 karayolu Ankara istikametinde Kartalkaya Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniçağa-Bolu arasında yolcu taşıyan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu minibüsü, önündeki kamyonu geçmek için sol şeride çıktı. Minibüsün sol şeride çıkmasıyla birlikte aynı istikamette seyreden Hakan A. idaresindeki motosiklet, minibüs ile kamyonun arasından geçmek istedi.

Ankara istikametindeki motosiklet Bolu'da iki araç arasında kalıp kaza yaptı!

Sürücü kontrolü kaybedince motosiklet, yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Hakan A., ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu soruşturma kapsamında kazaya karışan araçların sürücülerinin ifadeleri alındı. Kaza raporu ile hazırlanan soruşturma dosyasına ilişkin son karar ilgili savcılıkça verilecek.

Öte yandan tedavi altına alınan motosiklet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA