Ankara İl Tarım Müdürlüğü desteklerin her yıl güncelleneceğini açıkladı

Tüm şehirlerle birlikte Ankara'da da tarımda yeni dönemin başladığını ifade eden Ankara İl Tarım Müdürlüğü destek miktarlarının her yıl güncelleneceğini duyurdu.

Ankara İl Tarım Müdürlüğü desteklerin her yıl güncelleneceğini açıkladı

Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden tarımda yeni döneme ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada verilen desteklerin her yıl güncelleneceğini ifade etti. İşte detaylar..

Üreticilerin maliyetlerinin göz önüne alınarak destek rakamlarını yıllık olarak güncelleyeceklerini ifade eden Müdürlük, sürdürülebilir bir destekleme modelini hayata geçireceklerini söyledi.

TARIMDA YENİ DÖNEM

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında tarımda yeni dönem ile desteklerin ilk defa üretim döneminden önce açıklandığını ifade eden Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şu paylaşımı yaptı:

“Tarımda Yeni Dönem ile;

Destekler ilk defa üretim döneminden önce açıklandı.

Ayni destekler, nakdi olarak ödenmeye başlanacak.

Şartları sağlayan üreticimiz temel desteğe ilave olarak planlama desteği de alacak.

Yeni modelle hem üretici hem tüketici kazanacak.

Ankara İl Tarım Müdürlüğü desteklerin her yıl güncelleneceğini açıkladı

“TARIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR”

Üretimi ve üreticiyi desteklemeye devam edeceklerini ifade eden İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ankaralı üreticilerin artık başta mazot ve gübre olmak üzere destekleme kalemlerinde 4 kata yakın fazlada destek alacağını, “Tüm şehitlerimizle birlikte #TarımınBaşkenti #Ankara'da da Tarımda Yeni Dönem başlıyor...

Ankaralı üreticilerimiz artık başta mazot ve gübre olmak üzere destekleme kalemlerinde 4 kata yakın fazladan destek alacak. Üretimi ve üreticiyi destekleme devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Buna göre ilk defa destek miktarlarının üretim döneminden önce açıklandığı belirtildi. Şartları sağlayan tüm üreticiler aldıkları temel desteğe ek olarak planlama desteği de alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER