Ankara Haymana'da pompalı tüfek dehşeti! 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara bir silahlı saldırı haberi ile daha sarsıldı. Haymana'da yaşanan taraflar arası arbede acı bir şekilde bitti.

Ankara Haymana'da pompalı tüfek dehşeti! 1 kişi hayatını kaybetti

Başkentte son dönemlerde sıklaşan asayiş vakalarına bir yenisi daha eklendiği öğrenildi. Haymana ilçesine bağlı Yurtbeyli mahallesinde yaşanan olayda iki kişi arasında bilinmeyen nedenle bir tartışma yaşandı.

KAVGANIN SONU KÖTÜ OLDU

Söz konusu tartışmada taraflar birbirini sakinleştiremedi ve olay büyüdü. Büyüyen kavga sonrasında M.Y. adlı bir şahıs kavga ettiği şahıs ve yanında olan kardeşine pompalı tüfekle saldırdı.

Açılan ateş sonucu Y.A hayatını kaybederken kardeşi Ö.A yaralı olarak saldırıdan kurtuldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan bu olayın ardından kendilerine ihbar gelen çok sayıda jandarma ve sağlık personeli Yurtbeyli'ye doğru yola çıktı.

Ankara Haymana'da pompalı tüfek dehşeti! 1 kişi hayatını kaybetti

KÖYDE DÜZENİ SAĞLAMA ÇALIŞMALARI

Olası bir galeyanı önlemek ve köyde düzeni sağlamak için olay yerine jandarma ekipleri giderken söz konusu saldırıyı gerçekleştiren M.Y kendi isteği ile polislere teslim oldu. Haymana'da yaşanan silahlı saldırı olayı sonrasında konuyu tüm nedeni ile aydınlatmak için ilçe Cumhuriyet Savcılığının gerekli işlemleri başlattığı öğrenildi.

Yaşanan bu olay vatandaşlar arasında büyük bir paniğe neden oldu. Silah sesi ile sarsılan mahalle sakinleri gece boyu tedirginlik yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER