Ankara Haymana'da besi çiftliğinde yangın çıktı!

Başkentin kırsal kesimlerinin yoğunlukta olduğu ilçelerde peş peşe yaşanan yangınlar akıllarda soru işareti oluşturmaya devam ediyor. Aynı gün içinde pek çok farklı yangının yaşadığı Haymana'da olayların adreslerinden birisi de bir çiftlik oldu.

Ankara halkı aşırı sıcaklara ek olarak her gün yeni bir yangın haberi ile daha güne başlıyor. Farklı ilçelerde yaşanmasına rağmen yangın tedirginliği ülke geneline yayılarak devam ediyor.

ÇALIŞANLARIN ÇABALARI SONUÇSUZ KALDI

Konu ile ilgili olarak Ankara'da dün bir çok farklı yangın çıktı. Söz konusu yangınlar maddi olarak geride hasarlar bıraktı. Korku dolu anların yaşandığı yangınlardan birisi olan besi çiftliği yangını ise ekiplerin müdahalesi sonrası söndürülebildi.

Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Haymana ilçesinde bir çiftlikte henüz bilinmeyen sebepten dolayı bir yangın yaşandı. Çıkan yangın kısa sürede büyüyünce çiftlik çalışanları olayı kontrol altına almak istedi. Çalışanların yaptığı müdahaleler sonuçsuz kalınca ekiplerden yardım istendi.

YANGIN MANDIRAYI KÜL ETTİ

Yangını söndürmek için besi çiftliğine gelen itfaiye personelleri kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangın sonrasında mandıra ve ahırın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin incelemesi sonrasında besi çiftliğindeki yangının çıkış nedeninin açığa kavuşması bekleniyor. Yangının bir can kaybına yol açmamış oluşu ise tek teselli oldu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER