Ankara hava durumu: Ankara'da sıcaklık 7 derece düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapor ile sıcaklıkların 7 derece düşeceği açıklandı.

Ankara hava durumu: Ankara'da sıcaklık 7 derece düşecek!

Ankara'da hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü MGM hava durumu tarafından yayımlanan tahmin raporuna göre Ankara'da hava sıcaklığı kademeli olarak 7 derece düşecek. Sıcaklık 29 dereceden 22 dereceye kadar düşecek.

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİN RAPORU! BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

12 Ekim Cumartesi Çok Bulutlu 29 Derece

13 Ekim Pazar Puslu 24 Derece

14 Ekim Pazartesi Parçalı Bulutlu 23 Derece

15 Ekim Salı Parçalı Bulutlu 22 Derece

16 Ekim Çarşamba Parçalı Bulutlu 22 Derece

Ankara hava durumu: Ankara'da sıcaklık 7 derece düşecek!

ANKARA'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK, YAĞMUR, YAĞIŞ BEKLENİYOR MU?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı ve Orta Karadeniz ile Eskişehir, Çankırı, Giresun, Kars, Ardahan çevreleri ile Kütahya ve Ankara’nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz ile Tekirdağ çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Ankara'da bugün havanın genel olarak çok bulutlu geçmesi beklenirken kuzey kesimlerinde ise sağanak ve gök gürültülü yağış beklendiği ifade edildi. Yağışın etkilediği bölümde vatandaşların ani su ve sel baskınlarına karşı dikkatli olmaları yerel yönetimlerin ise tedbirli olmalarını istedi. Ankara genelinde ise parçalı bulutlu hava etkili olacak. Bugün için beklenen hava sıcaklığı ise 29 derece olarak tahmin edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER