Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor

Haber Ankara olarak takipçilerimize sosyal medya hesabımız üzerinden şehirde çözülmesi gereken en acil konunun ne olduğunu sorduk. Paylaşımımıza en çok gelen yorum ise şehirde trafik sorunu olduğu şeklinde oldu.

Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor

Milyonlarca insanın yaşadığı Başkent Ankara'da vatandaşların yetkililerden çözülmesini istedikleri bir çok sorun bulunuyor. Bazı sorunlar küçük bir grubu ilgilendirirken bazı sorunlar ise şehrin tamamını etkileyebiliyor.

Haber Ankara ekibi olarak bizlerde sorunların daha hızlı çözülmesi ve ilgili birimlerin dikkatinin çekilmesi için bu talepleri gündeme getirmeye devam ediyoruz. Bu niyetle Instagram hesabımızdan yaptığımız "Sizce Ankara'da çözülmesi gereken en acil konu nedir?" paylaşımımıza yüzlerce yorum geldi.

Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor

EN ÇOK BU KONULAR DİLE GETİRİLDİ

Vatandaşların üzerinde en çok durduğu konu şehirde yaşadıkları trafik ve ulaşım sıkıntısı oldu. Yollarda düzenleme çalışmaları yapılmasını isteyen vatandaşlar metro ağlarının daha da geniş bir alana yayılmasını istiyor.

Trafik sorununun yakın dönemde daha da arttığını ifade eden Ankara halkı ilgililerin bu duruma sessiz kalmamasını beklediklerini ifade etti. Vatandaşlar bazı yerlere kısa mesafede olmalarına karşın vasıta olmadığı için bir kaç araç değiştirerek gittiklerini de söylediler. Ankara halkı dile getirdiği sorunlar ile ilgili yaşanan gelişmeleri takip etmeyi sürdürüyor.

Ankara halkına sorduk: vatandaşlar ulaşım ve trafik sorununun çözülmesini istiyor - Resim : 2

SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMÜNE KÖPRÜ OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

Sizlerde bu paylaşımın altına yorum yapmak ve şikayetinizi dile getirmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Ayrıca Ankara'da gördüğünüz ve gündeme getirilmesini istediğiniz problemleri Haber Ankara Instagram hesabı üzerinden bizlere gönderebilirsiniz.

Haberankara.com özel haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER