Ankara Halk Ekmek Glutensiz pazar kahvaltısı etkinliği düzenleyecek! Siparişinizi şimdiden verin

Ankara Halk Ekmek, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Glutensiz Pazar Kahvaltısı etkinliğinde Çölyak hastalarını bir araya getirecek olan Ankara Halk Ekmek'ten önemli bir duyuru geldi.

Ankara Halk Ekmek Glutensiz pazar kahvaltısı etkinliği düzenleyecek! Siparişinizi şimdiden verin

Ankara Halk Ekmek Glutensiz pazar kahvaltısı etkinliği düzenleyecek! Siparişinizi şimdiden verin - Ankara Halk Ekmek Fabrikası, Başkent Ankara halkına uygun fiyatlı, kesintisiz ve taze üretimlerini sunmaya devam ediyor. Günlük ve taze ekmek üretimini Ankaralılarla buluşturan Ankara Halk Ekmek, resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurular yayımlamaya devam ediyor.

Üretimlerini uygun fiyatlarla vatandaşlara sunan Ankara Halk Ekmek, çölyak hastaları için özel üretim yapmaya devam ederken resmi sosyal medya hesapları üzerinden de bir açıklamaya yer verdi. ''Glutensiz Pazar Kahvaltısı ile Ürün Siparişi Duyurusu'' ifadelerine yer veren Ankara Halk Ekmek, Çölyak hastaları için etkinlik duyurusu yaptı.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFASINI TAKİP ET

ANKARA'DA GLUTENSİZ PAZAR KAHVALTISI ETKİNLİĞİ

Ankara Halk Ekmek tarafından yapılan açıklamada çölyak hastaları için 13 Ağustos Pazar günü saat 10.00 ile 12.00 arasında Başkent Market GİMAT Şubesinde glutensiz kahvaltı etkinliği düzenleneceği kaydedildi. Glutensiz kahvaltı tabağı 130 TL olarak belirlenirken etkinliğe rezervasyonlu katılım sağlanacağı bildirildi.

ankara-halk-ekmek.jpg

Rezervasyon iptali halinde Hakla İlişkiler Birimi ile iletişime geçilmesi rica edilirken hafta içi 444 2 243 numaralı hattan 2 rakamının tuşlanılması halinde kolaylıkla iletişime geçileceği aktarıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER