Ankara Halk Ekmek bünyesine üniversite mezunu personel alımı yapılacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kurum dışı kamu işçi alım ilan formu üzerinden yeni bir ilan yayımladı. Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası bünyesine personel alımı yapılacak. Yapılacak alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak.

Ankara Halk Ekmek bünyesine üniversite mezunu personel alımı yapılacak

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası’na satın alma – ihale personeli alımı yapılacak. Daimi olarak yapılacak alımda başvurular sadece 29 Ağustos Perşembe günü alınacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunacak adaylar için yayımlanan ilanda başvuru bilgileri şu şekilde duyuruldu:

Başvuru Tarihleri: 29 Ağustos 2024

Başvuru Adresi: Macun Mah. Anadolu Bulvarı No:13

Telefon: 0312 592 93 00

Ankara Halk Ekmek bünyesine üniversite mezunu personel alımı yapılacak

DENEYİM ŞARTI ARANMAYACAK

Satın alma ve ihale personeli kadrosu için yapılacak alımlarda deneyim şartını aranmayacağı görüldü. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda çalışma şartları sabah 09.00 akşam 18.30 olarak ifade edildi. Başvuruların şahsen yapılacağı belirtildi. Evrak istenmeyeceği açıklanırken, başvuruların mesai bitimine kadar alınacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Ankara Halk Ekmek personel alımında adayların taşıması gereken şartlar, “Üniversite mezunu, dinamik çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış olmak” şeklinde sıralandı. Öte yandan KPSS puan şartı da istenmiyor. Başvuracak adaylardan başvuru sırasında herhangi bir belgenin de talep edilmeyeceği belirtildi. Başvuru adresi “Macun Mah. Anadolu Bulvarı No:13” olarak duyuruldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER