Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan duyuru ile öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Alım için profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi olmak üzere 3 farklı kategori belirlendi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

Ankara'nın en köklü üniversiteleri arasında yer alan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından yayımlanan duyuru ile öğretim üyesi alımı yapılacağı duyuruldu. Açılan pozisyonlar profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi olmak üzere 3 kategoride belirlendi. Toplam 33 kadro açıldı.

ANKARA HACI BAYRAM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI!

Üniversite tarafından yayımlanan ilanda "Üniversitemiz akademik birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 23.,24. ve 26. maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesi hükümleri çerçevesinde öğretim üyesi alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı - Resim : 2

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı - Resim : 3

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı - Resim : 4

Yukarıda yer alan poziyoslarda belirtilen doçent, profesör ve doktor öğretim üyesi olmak üzere toplam 33 personel alımı yapılacak. Aranılan niteliklere sahip olan adaylar hazırlamış oldukları istenilen belgelerle başvurularını 15 gün içerisinde yapacaklar. Profesör ve doçent kadrosuna başvurular doğrudan Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'na şahsen yapılacak. Doktor öğretim üyesi pozisyonu için başvurular ise internet üzerinden kabul edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER