Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme yarışı yapıldı

Ankara Güdül'de kürek sörfü olarak da bilinen ayakta kürek çekme yarışı yapıldı. Sorgun Göleti Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.

Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme yarışı yapıldı

Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe yoğun ilgi gösteren sporseverler ise stres atarak keyifli anlar yaşadıklarını ifade etti.

Güdül ilçesindeki Sorgun Göleti Tabiat Parkı'nda "ayakta kürek çekme" yarışı yapıldı. Etkinlik, Sup Ankara ve Sup Akdeniz dernekleri tarafından Güdül Belediyesinin desteği ile gerçekleştirildi. Çok sayıda sporsever, "kürek sörfü" olarak da bilinen ayakta kürek çekme yarışına katılarak stres attı.

GÜDÜL, ANKARA'NIN SAKLI CENNETİ!

Sup Ankara kurucularından Gökçe Türkoğlu Güler, "Ankara gibi denizi olmayan bir şehirde böyle bir spor yapmayı hayal etmek bizim için çok büyük bir olaydı. Sakin şehir olan Güdül’ü seçmemizin nedeni hem kamp alanı hem de yaptığımız spora uygun bir alan olması. Çok keyifli bir etkinlik oluyor. Yaklaşık 150 kişi kayıt yaptırdı" ifadelerini kullandı.

Ankara Güdül'de ayakta kürek çekme yarışı yapıldı

İlçenin Ankara’nın "saklı cenneti" olduğunu söyleyen Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ise "Bu tür aktiviteleri hem ilçe turizmi açısından hem de ilçemizin adını daha fazla duyurmak için desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Sorgun Göleti Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen yarışta unutulmaz anlar yaşadıklarını anlatan sporseverler, etkinlikten çok keyif aldıklarını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER