Ankara Güdül’de anız yangınları meydana geldi!

Ankara’nın Güdül ilçesinin farklı mahallelerinde anız yangınları meydana geldi. Yangınların çıkış sebebi henüz bilinmezken bir yangın da Beypazarı’nda yaşandı.

Ankara Güdül’de anız yangınları meydana geldi!

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin yanı sıra vatandaşların ihmalsizliği ve dikkatsizliğinden dolayı yurdun pek çok yerinde yangınlar meydana geliyor. Diyarbakır-Mardin’de çıkan yangınlarda 15 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’ndeki bazı illerdeki ormanlarda da yangın çıkarken geçtiğimiz gün Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi Saray Mahallesi’nde de yangın meydana gelmişti. Ekiplerin ve helikopterlerin müdahalesiyle yangın söndürülürken gelen bir bilgiye göre Ankara’nın Güdül ilçesinin farklı mahallelerinde de anız yangınları meydana geldi.

GÜDÜL’DE ÜST ÜSTE ANIZ YANGINLARI MEYDANA GELDİ!

Ankara Güdül’de anız yangınları meydana geldi!

Ankara'nın Güdül ilçesinde çıkan 2 anız yangınına ise ABB ve Güdül Belediyesinin itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını kontrol altına almaya başladı. Güdül’ün Kavaközü ve Çağa Mahallelerinde çıkan anız yangınları belediyelerin itfaiye ekipleri sayesinde söndürülürken, ekipler soğutma çalışmalarına devam ediyor.

BİR YANGIN DA BEYPAZARI’NDA YAŞANDI!

Bir diğer yandan Ankara’nın Güdül ilçesindeki Kavaközü ve Çağa Mahallelerinden sonra yine Ankara’nın Beypazarı ilçesinin Kapullu Mahallesi Acıkuyu mevkiinde çıkan anız yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bahçelere sıçramadan kontrol altına alındı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER