Ankara Gölbaşı'nda Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali başladı

Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Yer6Fest, Ankara'da start verdi. Gölbaşı ilçesinde düzenlenen araba festivallerinden olan "Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali' ile ilgili ayrıntılar merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

Ankara Gölbaşı'nda Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali başladı

ANKARA (AA) - Otomobil tutkunları otomobil festivalleri ile ilgili bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Ankara'da düzenlenen ve bir klasik haline gelen "Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali" için geri sayım başlarken sevindiren haber geldi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali" de start verdi. Gölbaşı'nda düzenlenen Türkiye'nin en büyük araba festivallerinden biri olarak kayıtlara geçen "Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali'nde klasik, süper spor, spor ve off road araçlar gibi otomobiller sergileniyor.

"YER6FEST DRİFT VE OTOMOBİL FESTİVALİ" BAŞLADI

Beton bariyerlerle çevrilerek güvenlik önlemlerinin alındığı pistteki yarışmalara Ankaralıların ilgisi yoğun oldu. Modifiye edilmiş araçlar ile özel ses sistemleriyle donatılan otomobillerin de bulunduğu festivalde, drift ve off road araçlarının gösteri ve yarışmaları gibi etkinlikler düzenleniyor.

Ankara Gölbaşı'nda Yer6Fest Drift ve Otomobil Festivali başladı

Yer6Fest Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şimşek, festivalin en büyük otomobil organizasyonu olduğunu söyledi. 2 gün boyunca düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak
Driftin Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) takviminde olan bir motor sporu olduğunu vurgulayan yetkililer, katılımın ücretsiz olduğu festivalin 19 Mayıs Pazar günü sona ereceğini ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER