Ankara Gölbaşı'nda şarjdayken patlayan telefon sonucu yangın çıktı

Başkent'te vatandaşları tedirgin eden bir olay yaşandı. Telefon kaynaklı çıkan yangın sonrasında ise evde ağır oluştu.

ANKARA (İHA) - Elektronik cihaz konusunda vatandaşları daha fazla dikkatli olmaya sevk edecek olay Gölbaşında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Gölbaşı'nda bir apartman dairesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonrasında ise oturulan evde ağır bir hasar oluştu. Çıkan yangının evde bıraktığı hasar kadar yangının çıkış sebebi de kendinden söz ettirdi.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Söz konusu yangının çıkış kaynağının bir telefon olduğu öğrenildi. Şarja takılıyken patlayan telefon yüzünden oda bir anda alev aldı. Alevler odadan sonra evin geneline yayıldı. Yangına tanık olan mahalle ve bina sakinleri yangının acilen söndürülmesi için itfaiye ekiplerine haber verdi.

Ankara Gölbaşı'nda şarjdayken patlayan telefon sonucu yangın çıktı

Hızlı bir şekilde yangını söndürmek için gelen ekipler gerekli müdahalelerde bulundu. Telefondan çıkan yangın söndürüldükten sonra hasar gün yüzüne çıktı. Yangın sonrasında evin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Bir telefondan çıkan yangının bu sonuca sebep olması elektronik cihaz konusunda dikkatli olunmasını bir kez daha akıllara getirdi.

Söz konusu olayın tüm yönleri ile aydınlatılması adına ekiplerin detaylı bir çalışma yürüttüğü öğrenildi. Yangında bir ihmalin olup olmadığı yapılacak çalışma sonucu belli olacak.

SONRAKİ HABER