Ankara Gölbaşı’nda sahipsiz köpek saldırısı! 1 çocuk yaralandı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde sahipsiz köpekler bir çocuğa saldırdı. Çevredeki vatandaşlar köpeklerin saldırısına müdahale etti.

Ankara Gölbaşı’nda sahipsiz köpek saldırısı! 1 çocuk yaralandı

Türkiye’de sokak köpeklerinin saldırılarından dolayı bazı vatandaşlar hayatını kaybederken bazısı da yaralanıyor. Çoğu zaman sahipsiz köpeklerin kovalaması sonrası vatandaşlar trafik kazalarında görürken bazı zamanlarda da vatandaşlar köpeklerin direkt saldırısına maruz kalabiliyor. Bu saldırılardan biri de ülkede en yoğun yaşanan illerden Ankara’da gerçekleşti. Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde sahipsiz köpeklerin bir çocuğa saldırması korku dolu anlar yarattı.

GÖLBAŞI’NDAKİ SAHİPSİZ KÖPEKLER 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA SALDIRDI!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sahipsiz köpekler 9 yaşındaki bir çocuğa saldırdı. Sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 9 yaşındaki çocuk, hastaneye kaldırıldı.

Gölbaşı ilçesinde bulunan Eymir Mahallesi'nde üç gün önce çocuğa saldıran köpekler, vatandaşların müdahalesiyle bölgeden uzaklaştı.

Yaralanınca hastaneye kaldırılan çocuk, tedavisinin ardından taburcu edildi.

ÇOCUĞUN BACAĞINDA DERİN YARALAR OLUŞTU

Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun babası Bahadır Aslan, oğlunun bacağında derin yaralar oluştuğunu söyledi.

Tedavi sürecinin devam ettiğini aktaran Aslan şunları söyledi:

"Oğlumuz unutamayacağı bir korku yaşadı. Buradaki hayvanların bir an önce toplatılmasını ve barınaklara götürülmesini istiyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz."

Çocuk ise "Köpek korkum vardı, şimdi daha da arttı." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER