Ankara Gölbaşında hırsızlık yapmak isteyen kadınlar yakayı ele verdi

Her gün farklı yöntemler ve planlar ile insanların kazançlarını ve eşyalarını çalmak isteyen suçlular toplum huzurunu kaçırmaya devam ediyor. Asayiş ekipleri de bir yandan suçu tespit edilen kişileri yakalıyor.

Ankara Gölbaşında hırsızlık yapmak isteyen kadınlar yakayı ele verdi

Başkentte gün içinde birden fazla yaşanan hırsızlık vakaları ya da girişimlerine bir yenisi de Gölbaşı ilçesinden eklendi. Edinilen bilgiye göre hırsızlık yapmak için bir eve girmeye yeltenen ama panikleyip son anda kaçan 2 kadın gözaltına alındı.

KAPI SESİ HIRSIZLARIN PLANLARINI SUYA DÜŞÜRDÜ

Geçtiğimiz günlerde Seğmenler mahallesinde yaşanan olayda olası bir hırsızlık vakası şahısların gürültüsünden dolayı son anda iptal oldu. Evinde uyuyan bir şahıs kapıdan gelen ses ile bir anda irkildi.

Evin kapısına yönelen şahıs karşısında eve girmeye hazırlanan 2 kadın gördü. Kadınların kendisini görüp hızlıca kaçması sonrasında mağdur olmaktan kıl payı kurtulan vatandaş soluğu emniyette aldı.

Kendilerine gelen kişinin durumu anlatması üzerine harekete geçen Gölbaşı Polis ekipleri kadınları yakaladı ve gözaltına kaldı.

HIRSIZLIK İÇİN GELMİŞLER

Yakalanan iki kadından alınan ifadeler ise hayret verici oldu. Söz konusu hırsız kadınların bu girişimlerinin ilk olmadığı, çok farklı suç kayıtlarının da olduğu öğrenildi. Bir çok insanı mağdur eden hırsız kadınlar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER