Ankara Gölbaşı'nda başıboş köpekler küçük kıza saldırdı

Geçtiğimiz haftalarda hakkında yasa çıkarılan başıboş köpekler sorunu halen devam ediyor. İstanbul'da köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşın ardından bir köpek saldırısının da Ankara'da gerçekleştiği öğrenildi.

Ankara Gölbaşı'nda  başıboş köpekler küçük kıza saldırdı

Uzun bir süredir başıboş köpeklerin insanları öldürdüğü ya da ağır yaraladığı haberleri ile karşılaşan vatandaşlar bir çok daha yaşadı. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 5 yaşındaki bir kızın oyun oynarken köpeklerin saldırısına uğradığı öğrenildi.

AİLENİN BÜYÜK ÜZÜNTÜSÜ

Çok sayıda köpeğin kendisine saldırdığı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenilen kızın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Küçük bir çocuğa hayatının travmasını yaşatan olay ile ilgili konuşan acılı baba kızının sağlık durumu ile ilgili "Şu anda Bilkent Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tutuyorlar. Devamlı kontrol altında. Kasık bölgesinden ısırmış. İki diş izi var derin. İyi ki daha fazla bastırmamış, patlatabilirmiş" şeklinde konuştu.

Köpeklerin toplatılmasını istediğini ifade eden baba kızının başına gelenlerin başkasının evladının başına gelmesini istemediğini ifade etti. Olayı evinin balkonundan gören ve kızının yardımına koşan anneannesi ise çocuğun kurtarıldığı anda korkudan konuşamayacak hale geldiğini ifade etti.

Ankara Gölbaşı'nda  başıboş köpekler küçük kıza saldırdı

BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNU DEVAM EDİYOR

Türkiye'nin farklı yerlerinden benzer haberler gelmeye devam ediyor. Sürü halinde gezen köpekler yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkese saldırabiliyor. Gölbaşındaki bu saldırının ardından nasıl hamle yapılacağı merakla takip ediliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER