Ankara Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sine ev sahipliği yapacak

Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'si için beklenen tarih açıklandı. Bu sene organizasyona 36 ülkeden 129 sporcunun katılması bekleniyor.

Ankara Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sine ev sahipliği yapacak

Ankara bu sene pek çok organizasyona ev sahipliği yaparken bu organizasyonlardan biri daha açıklandı. Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından yapılan açıklamada beklenen Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sinin Ankara ayağı için tarih belli oldu. Söz konusu organizasyon 18 Eylül tarihinde başlayacak ve 21 Eylül tarihine kadar devam edecek.

ANKARA GENÇLER ARTİSTİK BUZ PATENİ GRAND PRİX'SİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK!

Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'sinin Ankara ayağı, 18-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Türkiye Buz Pateni Federasyonunun açıklamasına göre, Uluslararası Paten Birliğinin (ISU) faaliyet takviminde yer alan organizasyona, 36 ülkeden 129 sporcu katılacak.

Etkinlik; kadınlar, erkekler, çiftler ve buz dansı kategorilerindeki yarışmalara sahne olacak. 18 Eylül tarihinde başlayacak olan buz bateni yarışmaları 21 Eylül tarihine kadar devam edecek. 129 sporcu yarıştıkları kategorilerde birinci olmak için mücadele edecek. Ankara organizasyon kapsamında 36 farklı ülkeden gelen sporculara ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER