Ankara Etimesgut'taki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi

Başkent Ankara'da meydana gelen trafik kazaları basına yansımaya devam ediyor. Bir kaza haberi daha Etimesgut ilçesinden gelirken kazada bir kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

Ankara Etimesgut'taki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi

Trafik kurallarına uymak, çeşitli kazaların önüne geçilmesi için büyük bir önem taşıyor. Yaşanan trafik kazalarında maddi hasar ya da yaralanmalar meydana gelirken bu kazalarda can kayıpları da yaşanabiliyor. Son olarak Başkent Ankara'dan gelen bir kaza haberi ile 1 kişinin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında1 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edilirken kazaya ilişkin detaylar da paylaşıldı.

ANKARA ETİMESGUT’TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan Türkkızılay’ı Caddesi’ndeki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı’nın önünde meydana geldi. Etimesgut istikametinden merkez istikametine giden M. K. idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak önce kaldırıma ve uyarı levhasına ardından Tümen Komutanlığının duvarına çarparak takla attı.

Ankara Etimesgut'taki trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi

Kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan şoför M. K. ve yolcu A. A.'i (20) bulundukları yerden çıkarttı. Ancak 20 yaşındaki A. A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Hafif yaralanan sürücü M. K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER