Ankara Etimesgut'taki iki kadının kavgası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Türkiye'nin gündemine oturan kadınların kavgası sosyal medyada da gündem oldu. Komşusu tarafından saldırıya uğrayan kadın kendisinin karşı tarafa bir şey demediği halde kendisine saldırdığını ifade etmişti.

Ankara Etimesgut'taki iki kadının kavgası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Etimesgut'un Bağlıca mahallesinde yaşanan kavgada bir kadının çarşaflı bir kadına saldırdığı görülmüştü. İddialara göre bir kadın komşusu tarafından Sen bana niye baktın denilerek saldırıya uğradı.

"ÇARŞAFIMI YIRTMAYA ÇALIŞTI"

Darp edilen kadın daha sonrasında yaptığı açıklamada ise "Komşumla bahçede otururken, onunla ilgili bir şey dememe rağmen, bana 'Kenafir gözlerinle' bakamazsın diye bağırdı. Bana saldırdı, çarşafımı yırtmaya çalıştı. Bana vurdu. Komşular engel olmaya çalıştı ama başaramadı. Parmağımı kanattı, yüzümü çizdi" şeklinde konuşmuştu.

Ankara Etimesgut'taki iki kadının kavgası ile ilgili soruşturma başlatıldı

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Günün en çok paylaşılan görüntüleri ile ilgili Ankara Valiliği harekete geçti. Valilikten yapılan açıklamada "Sosyal medyada da yer alan, İlimiz Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi’nde komşular arasında gerçekleşen sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası ile ilgili konu ve sorumluları adli mercilere intikal ettirilmiş olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu soruşturmanın nasıl bir şekilde sonuçlanacağı merak konusu oldu. İlerleyen günlerde soruşturmanın tamamlanması ve taraflara verilen cezanın belli olması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER