Ankara Etimesgut'taki çatı yangını hasara neden oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir apartmanın çatısında yangın çıktığı öğrenildi. Çatı yangınına ilişkin detaylar merak konusu olmaya devam ederken olaya ilişkin video kaydı da çıktı.

Ülkemizde meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Pek çok asayiş olayına dair bilgilendirmeler yapılırken Ankara'nın Etimesgut ilçesinden çatı yangını haberi geldi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir binanın çatısında çıkan yangının hasara yol açtığı ifade edildi.

ETİMESGUT'TAKİ ÇATI YANGINI HASARA NEDEN OLDU

Ülkemizde pek çok yangın haberi ardı ardına gelirken orman yangınları ile de mücadele sürüyor. Orman yangınlarının kontrol altına alınması için canhıraş mücadele devam ederken Başkent Ankara'dan da çatı yangını haberi geldi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Ahi Mesut Mahallesi, 1865. Cadde'deki 8 katlı binanın çatısına ısı yalıtım malzemesi döşendiği esnada yangın çıktığı öğrenildi. Yangının başlaması ile beraber büyük bir panik yaşandı. Yaşanan panik sırasında vatandaşlar çevrede güvenlik önlemi almaya çalışırken durum hemen itfaiye ekiplerine bildirildi. Etimesgut'ta çıkan yangının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Alevlerin kısa sürede çatıyı kapladığı yangına Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangına ilişkin video kaydı da çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: Anadolu Ajansı