Ankara Etimesgut’taki bir evin balkonunda yangın çıktı!

Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki bir evin balkonunda yangın çıktı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.

Mevsim normallerinin üzerindeki hava sıcaklıkları ile birlikte yurdun pek çok yerinde orman yangınları meydana gelirken, yangınlar doğal alanlar kadar vatandaşların oturduğu evlerde de meydana gelebiliyor. Ankara’nın Etimesgut ilçesinde de bir evin balkonunda yangın çıktı.

Kızılcahamam, Beypazarı ve Sincan gibi ilçelerinde anız ve tarla yangınları meydana gelirken zaman zaman Ankara’nın bazı ilçelerinde vatandaşların sıkça kullandığı aygıt ve araçlar kadar oturdukları evlerde de çeşitli yangınlar meydana gelebiliyor.

YANGIN EKİPLER TARAFINDAN SÖNDÜRÜLDÜ

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir evin balkonunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Etimesgut’ta, ilçeye bağlı Ahi Evran Mahallesi 185 Cadde üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın orta katında bulunan dairenin balkonunda yangın meydana geldi. Balkondan çıkan dumanları gören bina sakinleri, durumu ihbar etti.

İhbar üzerine Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki Ahi Evran Mahallesi 185 Cadde üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın orta katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangının yaşandığı olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Balkonda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA