Ankara Etimesgut'ta sabah saatlerine kadar su kesintisi yapılacak

Ankara'da yaşayanlar için ASKİ'den bir açıklama gelirken 9 Ağustos tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları belli oldu. ASKİ, son dakika kesinti duyurusu ile Etimesgut ilçesinde yaşayanlar uyarıldı.

Ankara Etimesgut'ta sabah saatlerine kadar su kesintisi yapılacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) başkentteki hizmetlerini sürdürüyor. ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmeye devam ederken bir son dakika açıklamasına yer verdi. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri açıklayan ASKİ, 9 Ağustos Cuma 2024 tarihi ile abonelerini bilgilendirdi.

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle Ankara’da yaşanacak anlık ve planlı su kesinti detayları duyuruldu. Buna göre Ankara'nın Etimesgut ilçesinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

ASKİ ANKARA'DAKİ SU KESİNTİLERİNİ SON DAKİKA DUYURDU

ASKİ Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden kesinti bilgileri duyuruldu. ASKİ, Etimesgut ilçesinin bazı kesimlerinde sabah saatlerine kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi. ASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre;

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 8.08.2024 22:00:00

Tamir Tarihi: 9.08.2024 08:00:00

Ankara Etimesgut'ta sabah saatlerine kadar su kesintisi yapılacak

Detay: Su İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesinde İmalatı tamamlanan içme suyu hatlarının mevcut hatta bağlantıları yapılacağından planlı su kesintisi yapılacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Etkilenen Yerler: Yeni Bağlıca Mahallesi bir kısmı ve Bağlıca Mahallesi bir kısmı

Söz konusu kesintinin sabah saat 08.00 itibariyle son bulacağı ifade edilirken çalışmanın durumuna göre kesintinin erken ya da geç bitebileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER