Ankara Etimesgut'ta otopark yangını: 5 araç kül oldu!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde otoparkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Şaşma Oto Sanayisi'nde meydana gelen yangında 5 araç kullanılamaz hale geldi.

Ankara Etimesgut'ta otopark yangını: 5 araç kül oldu!

Ankara'nın en işlek sanayi siteleri arasında yer alan Şaşmaz Oto Sanayisi'nde dün yangın paniği yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ilk olarak otoparkta park eden araçta başlayan yangın daha sonra aynı otoparkta park halinde olan diğer araçlara da sıçradı. Çıkan yangın sonucunda 5 araç kullanılamaz hale geldi.

OTOPARK YANGININDA 5 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ!

Ankara Etimesgut Şaşmaz Oto Sanayisi sınırları içerisinde yer alan otoparkta henüz belirlenemeyen bir nedenle bir araçta yangın başladı. Dün akşam 17:10 sularında Bahçekapı Mahallesi 2583 Sokak'ta başlayan yangını gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi.

İtfaiye erleri tarafından yapılan müdahaleye rağmen alevler kısa sürede aynı otoparkta park halinde bulunan diğer araçlara da sıçradı. İftaiye ekiplerinin müdahalesi üzerine yangın söndürülürken ilk belirlemelere göre otoparkta bulunan 5 araç kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından soruşturma açılırken itfaiye erleri tarafından yangın hakkında tutanak tutuldu. Yangının çıkış nedeni için araştırma yapılırken arabaları küle dönen araç sahipleri ise büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER