Ankara Etimesgut’ta otomobil park halindeki tıra çarptı: 2 ölü 3 yaralı

Ankara’dan feci bir kaza haberi geldi. Aracının lastiğini değiştirmek için yıl kenarına park eden tıra arkadan otomobil çarptı. Otomobilin tıra resmen ok gibi saplandığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Olay Ankara'nın Etimesgut civarında meydana geldi. Tır sürücüsü lastik değiştirmek için aracını yol kenarına park etti. Bu sırada sağ şeritten gelen araç park halindeki tıra arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişinin de yaralandığı ve çevredeki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Ekiplerin kazaya ilişkin incelemesi devam ediyor.

KAZA ETİMESGUT CİVARINDA MEYDANA GELDİ

Kaza, saat 13.00 sıralarında Ankara çevre yolu Etimesgut mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tır sürücüsü lastik değiştirmek için aracını yol kenarına park etti. Sağ şeritten İstanbul istikametine doğru seyreden V.B. kontrolündeki otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı park halindeki tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis, karayolları ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

40 ABU 374 römork plakalı tırın sağ köşe kısmına çarpan V.B. olay yerinde, 14 yaşındaki R.A. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan 3 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Meydana gelen kazada otomobilin tır sürücünün tedbir amaçlı yola koymuş olduğu reflektöre de çarptığı görüldü. Sürücünün park halindeki tıra neden çarptığı henüz bilinmiyor. Ekiplerin incelemesi sonucunda kaza sebebinin belli olacağı öngörülüyor.

Kaynak: İHA