Ankara Etimesgut'ta kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

Kurban Bayramı'nda kurban kesmek üzere araştırmalar yapan vatandaşlar bulundukları ilçelerdeki kurban çadırlarının adreslerini sorguluyor. Kurban çadırlarının adreslerini derlemeye devam ederken bu kez Etimesgut ilçesinde kurulan pazarların adresini derledik.

Ankara Etimesgut'ta kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

Müslümanlar yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. Bayram için en büyük hareketlilik kurban çadırlarında yaşanırken Ankaralılar da bulundukları ilçelerdeki kurban çadırlarının kurulduğu adresler hakkında bilgi almak istiyor.

İslam alemi yılın ikinci dini bayramı için hazırlıklarına devam ederken küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatlarını öğrenmek üzere kurban çadırlarına ziyaretler devam ediyor. Ankara'daki kurban çadırlarının adresleri sorgulanırken Etimesgut ilçesinde yaşayanlar da ''Ankara Etimesgut'ta kurban pazarları nerede kuruluyor?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

2024 ANKARA ETİMESGUT KURBAN PAZARLARI NEREDE KURULACAK?

Bu yıl Kurban Bayramı, 16 - 19 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı için pazarların kurulduğu adresler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Ankara'da yaşayan vatandaşlar da kendilerine en yakın çadıra uğrayarak fiyatlar hakkında bilgi almak istiyor.

Ankara Etimesgut'ta kurban pazarları nerede, hangi semtlerde kuruluyor?

Etimesgut ilçesinde yaşayanlar ilçedeki kurban pazarlarının adresini merak ederek sorgulamalar yapıyor. Bu yıl Etimesgut ilçesindeki kurban pazarının adresi Elvankent Kurban Pazarı olacak. Yapracık Mahallesi Taşocakları Mevkii, Etimesgut'taki kurban satış yeri olarak belirlenirken vatandaşlar burada fiyat öğrenerek bütçesinde uygun kurbanlığı seçebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER