Ankara Etimesgut'ta kayınpederini bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı

Başkent Ankara'da meydana gelen asayiş olayları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Asayiş olayları ile ilgili basına yansıyan son dakika haberine göre Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kayınpederini bıçaklayarak öldüren şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Ankara Etimesgut'ta kayınpederini bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı

Ülkemizde meydana gelen asayiş olayları basına yansımaya devam ederken Başkent Ankara'dan da son dakika haberleri art arda geliyor. Ankara'da yaşanan bir cinayet olayının şüphelisinin yakalandığı ifade edildi.

Güvenlik ve huzurun sağlanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ederken Başkent Ankara'dan son dakika haberi geldi. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kayınpederini bıçaklayan şüphelinin cinayet gerekçesi ile arandığı ve yapılan çalışmalar sonucu yakalandığı öğrenildi.

ANKARA'DA KAYINPEDERİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde tartıştığı kayınpederini bıçaklayarak öldüren şüpheliye yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre, Etimesgut ilçesi Süvari Mahallesi 1910 Sokak'ta Y. E. aslı şahıs, kayınpederi C. C. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Y. E., kayınpederi C. C.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, C. C.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinden kaçmaya çalışan zanlı Y. E. ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER