Ankara Etimesgut'ta fren yerine gaza basan sürücü alışveriş yapanların arasına daldı!

Gün içinde başkentte yaşanan kaza dikkatsizliğin nasıl bir sonucu olabileceğinin örnekleri arasına girdi. Pedalları karıştıran şahıs 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Ankara Etimesgut'ta fren yerine gaza basan sürücü alışveriş yapanların arasına daldı!

Başkentte çeşitli sebeplerden ötürü bir çok kaza yaşanıyor. Yaşanan kazaların meydana geliş biçimlerine ek olarak nasıl yaşandığı bazen daha çok konuşulabiliyor. Bu duruma bir örnek ise Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan kaza oldu.

DURACAĞI YERDE HIZLANDI

İddiaya göre Etimesgut ilçesinin Eryaman semtinde gündüz saatlerinde vatandaşlar mahallelerinde seyyar satış yapan bir arabanın etrafına toplandı. Sık sık karşılaşılan bu durumda mahalle sakinleri ihtiyaçlarına göre alışveriş yaparken bir araba geri geri gelirken hızlandı ve insanlara çarptı.

Söz konusu arabanın fren yerine gaza bastığı ve bundan ötürü hızlı bir şekilde alışveriş yapanların arasına daldığı öğrenildi. Yaşanılan kazada o esnada orada olan 6 kişinin yaralandığı iddia edildi.

Ankara Etimesgut'ta fren yerine gaza basan sürücü alışveriş yapanların arasına daldı!

BİR İHMAL İNSANLARIN YARALANMASINA NEDEN OLDU

Ankara'da yaşanan bu kaza tepki ile karşılandı. Sürücünün dalgınlığı ya da paniklemesinden ötürü yanlış pedala basması seyyar satıcıdan alışveriş yapanların yaralanmasına neden oldu.

Yaşanan kazanın ardından yaralı vatandaşlara çevredeki vatandaşlar tarafından müdahalelerde bulundu. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken araçların aldığı hasar çarpışmanın şiddetinin büyük olduğunu gözler önüne serdi.

Yaralanan kişilerin sağlık durumuna dair yeni bir bilgi bulmuyor. Olay ile ilgili polislerin suçu ve kaza nedenini belirlemek adına soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER