Ankara Etimesgut'ta bir sürücü kaza yapan araca çarpmamak için refüje çıktı

Trafik kazası haberleri basına yansımaya devam ediyor. Basına yansıyan kaza haberleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Başkent Ankara'daki bir kaza da bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı.

Trafik kurallarına uymak hayati derecede önem taşırken bu kurallara uyulmaması nedeniyle de çeşitli kazalar meydana geliyor. Trafik kazaları basına yansımaya devam ederken son olarak Başkent Ankara'da bir kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Trafik kazalarında can ve mal kayıpları meydana gelirken maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar da yaşanabiliyor. Son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kaza yapan araca çarpmamak için refüje çıkan otomobil, başka bir aracın güvenlik kamerası ile kaydedildi.

ANKARA'DA BİR OTOMOBİLİN KAZA YAPAN ARACA ÇARPMAMAK İÇİN REFÜJE ÇIKMASI KAMERADA

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Şehit Yüzbaşı Murat Üçöz Alt Geçidi'nde öğle saatlerinde bir araç kaza yaptı. Arkasında seyir halindeki bir başka otomobil ise bu araca çarpmamak için refüje çıktı. Kaza yapan aracı son anda fark eden otomobil sürücüsü refüje çıkarken otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Maddi hasar oluşan aracın kaza yaptığı anları ise karşı yönden gelen farklı bir aracın güvenlik kamerası kaydetti. Kayıtlarda, kazanın etkisiyle otomobilden fırlayan parçalar görülürken aracın karşı yöne geçmemesi de teselli oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı