Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden tefecilere operasyon: 9 kişi tutuklandı

Ankara'da tefecilik yaptığı belirlenen kişilere yönelik olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. 9 kişi tutuklanırken 3 kişi ise serbest bırakıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden tefecilere operasyon: 9 kişi tutuklandı

Son dönemde bankaların yükselen kredi faiz oranları ve bankaların kredi sıkılaşma politikası nedeniyle tefecilik olaylarında artış yaşanmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından tefecilere yönelik olarak düzenlenen operasyonda aralarında bir polis memurunun da yer aldığı 12 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Yakalanan şüphelilerden 9'u tutuklanırken 3 kişi ise serbest bırakıldı.

ANKARA'DA TEFECİLERE YÖNELİK OPERASYON!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından Beypazarı'nda Mali Suçları Araştırma Kurulu MASAK tarafından koordine edilen operasyon düzenlendi. Tefecilere yönelik olarak düzenlenen operasyonda aralarında bir polis memurunun da olduğu öğrenilen 12 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) koordinesinde düzenlenen operasyonda yakalanan şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken emniyette yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından zanlılar Beypazarı Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest kalırken 9 şüpheli hakkında ise tutuklama kararı çıktı. Haklarında tutuklama kararı çıkan kişiler Sincan Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER