Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden şüpheli paket uygulaması uyarısı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapılarak şüpheli paket uygulaması yapılacağı ve vatandaşların paniğe kapılmamaları istendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden şüpheli paket uygulaması uyarısı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara bir son dakika uyarısı yapıldı. Bu uyarı kapsamında Çankaya ilçesinde bulunan Mithatpaşa Caddesi’nde şüpheli paket uygulaması yapılacağı bildirildi. Bu uygulama kapsamında ortaya çıkabilecek patlama sesinden dolayı vatandaşlardan panik yapmamaları istendi.

ŞÜPHELİ PAKET UYGULAMASI YAPILACAK!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından şu uyarı açıklaması yapıldı:

“İlimiz Çankaya ilçesi Mithatpaşa Caddesi’nde güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Mithatpaşa Caddesi’nde ihbar edilen şüpheli bir paket için Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bir ihbarda bulunuldu. Bu ihbar çerçevesinde uzmanlardan oluşan bomba imha ekibi olay yerine gönderildi. Paket bu uzman ekip tarafından fünye ile patlatılacak. Bu sırada bir patlama sesi çıkacağı için Ankara Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyararak paniğe kapılmalarını gerektirecek bir durum olmadığını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden şüpheli paket uygulaması uyarısı!

Ankara’da dün meydana gelen terör saldırısından dolayı insanların olumsuz etkilenmiş olabilecekleri hesaba katılarak böyle bir uyarı yapıldı. Yapılan uyarı ile vatandaşların bir anda panik içerisinde kalmalarının engellenmesi amaçlanıyor. Konuya dai,r bilgilendirme Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılmaya devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER