Ankara Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapatılacak yolları açıkladı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından, 12 Mart Salı günü başkentte trafiğe kapatılacak yollar, kurumun sosyal medya hesabı üzerinden açıklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapatılacak yolları açıkladı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan son paylaşım başkentli sürücüleri ilgilendiriyor.

12 Mart 2024 Salı günü Ankara'da trafiğe kapanacak yollar, İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 12.03.2024 tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek bir program nedeniyle, 12.03.2024 tarihinde saat 00.00'dan itibaren program sona erene kadar, Denizciler Caddesinin Anafartalar Caddesi ile Adnan Saygun Caddesi arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamının çift yönlü, Acıçeşme Sokak, Çatalca Sokak ve Çanakkale Sokağı'nın tamamının çift yönlü olarak kapatılacağı belirtildi.

Anafartalar Caddesi'nin Hisar Parkı Caddesi kesişimi ile Denizciler Caddesi kesişimi arasında kalan bölümünün Denizciler Caddesi'ne gidiş istikameti tek yönlü, Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi'nin Yakut Sokak kesişimi ile Anafartalar Caddesi kesişimi arasında kalan kısmı ise tek yönlü araç trafiğine kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.

Emniyet Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımla, Ankara'da 12 Mart Salı günü trafiğe kapatılacak yollar belli olmuş oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER