Ankara Emniyet Müdürlüğü şimdi açıkladı! O tarihte resmen kapatılacak önleminizi alın

Ankara Emniyet Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabı ve internet sitesi üzerinden yeni bir açıklamaya yer verdi. Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Eylül Pazar gününe dikkat çekilerek bazı yolların trafiğe kapatılacağı bilgisine yer verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü şimdi açıkladı! O tarihte resmen kapatılacak önleminizi alın

Ankara Emniyet Müdürlüğü, bir basın duyurusu yayımladı. ''10 Eylül 2023 Pazar Günü Araç Trafiğine Kapatılacak Yollara İlişkin Basın Duyurusu'' adıyla detaylı bir açıklama yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşın trafiğe kapalı yollar nedeniyle mağduriyet yaşamaması için dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Ankara'da 10 Eylül Pazar tarihinde düzenlenecek "Amatör Yol Bisiklet Yarışları" nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı açıklanırken bu yollar da tek tek listelendi.

ANKARA EMNİYETİNDEN TRAFİĞE KAPALI YOL UYARISI

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasına göre;

Amatör Yol Bisiklet Yarışları nedeniyle 10 Eylül Pazar günü saat 01.00'dan itibaren İstanbul Yolundan Konya Yoluna çıkış istikametine bağlanan yan varyant tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

10 Eylül Pazar günü saat 07.00'dan itibaren ise Mevlana Bulvarı'nın Gölbaşı ilçesi istikametine Akköprü İstanbul yolu varyant katılımı ile Gölbaşı Haymana yolu arasında kalan bölümü tek yönlü ve buraya açılan yollar ile varyantların tamamı, Gölbaşı Haymana yolunun, Haymana ilçesi istikametine Ankara - Konya yolu ile Gölbaşı Hacılar Kavşak arasında kalan bölümü ve buraya açılan yolların tamamı, İncek Turgut Özal Bulvarı'nın, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi istikametine Çevre yolu ile Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı arasında kalan bölümü tek yönlü ve buraya bağlanan yolların tamamı araç trafiğine kapalı olacak.

screenshot-9.jpg

Etkinlik kapsamında, 612 Cadde'nin Gölbaşı Haymana Yolu ile Gölbaşı Kızılcaşar Yolu arasında kalan bölümü ve buraya açılan yolların tamamı, Gölbaşı Kızılcaşar yolu ile Taşpınar Gölbaşı yolu arasında kalan bölümü ve buraya açılan yolların tamamı, İsmail Gaspıralı Caddesi'nin (2855. Cadde), Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı ile 3035 Cadde arasında kalan bölümü ve buraya açılan yolların tamamı, 2881'inci Cadde'nin tamamı ile buraya açılan yolların tamamı ile Mevlana Bulvarı Akköprü istikametine Ahlatlıbel Kavşaktan İstanbul Caddesi kesişimine kadar olan bölümü tek yönlü ve buraya açılan yollar ile varyantların tamamı araç trafiğine kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların mağdur olmamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiğine dikkat çekerken alternatif yolların kullanılmasını istedi. Söz konusu etkinlik kapsamında vatandaşların kullanmaları gereken alternatif güzergahlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;

Haberankara.com

SONRAKİ HABER