Ankara Emniyet Müdürlüğü Keçiören'de şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu

Başkentte heyecan dolu bir akşam daha geride bırakılıyor. Söz konusu uygulamanın bir parkta gerçekleşeceği öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Keçiören'de şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu

Bir çok defa terör saldırısı yaşayan ve bu konuda üzücü anılara sahip olan Ankara'da benzer anların bir daha yaşanmaması adına çalışmalar sürüyor. Günün her anında Başkent genelinde huzur ve asayiş çalışmasını sürdüren emniyet birimleri yapılan ya da yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

İNSANLAR ÖNDEN BİLGİLENDİRİLDİ

Konu ile ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesapları üzerinden özellikle Keçiören'deki vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Müdürlüğün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada bir şüpheli paket uygulaması gerçekleştirileceği bildirildi.

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"İlimiz Keçiören ilçesi Uyanış Mahallesi’nde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Parkı’nda güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Ankara Emniyet Müdürlüğü Keçiören'de şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu

PROFESYONEL MÜDAHALE

Ankara Emniyetinde bu konuda yetkili birim yapılan çalışmalar yada alınan ihbar sonrasında şüpheli paketin ne olduğunu belirleme adına bir dizi adımlar uyguluyor. Emniyet ekipleri gerekli görüldüğü takdirde şüpheli paketleri kontrollü bir şekilde patlatıyor.

Yapılacak şüpheli paket uygulamasında gerektiğinde ikinci bir bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER