Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu! Gerçek dışı paylaşımlara itibar etmeyiniz

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla vatandaşları uyardı. emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı art niyetli kişilere itibar edilmemesi gerektiği bilgisine yer verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu! Gerçek dışı paylaşımlara itibar etmeyiniz

Ankara Emniyet Müdürlüğü, çeşitli konular hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile beraber gerçek dışı paylaşımlara dikkat çekilerek vatandaşlara bir uyarı yapıldı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, "kendilerine polis süsü vererek 3-4 kişilik gruplar halinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında çeşitli adreslerde arama yapıldığı" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

ANKARA EMNİYETİ'NDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sosyal medyada, "kendilerine polis süsü vererek 3-4 kişilik gruplar halinde FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında çeşitli adreslerde arama yapıldığı" yönünde paylaşımlarda bulunulduğu belirtildi. Söz konusu paylaşımların asılsız olduğu açıklandı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde bugüne kadar söz konusu paylaşımla ilgili birimlerimize intikal eden herhangi bir konu olmamıştır. Bu tür gerçek dışı paylaşımlara itibar edilmemelidir." ifadesi kullanıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu! Gerçek dışı paylaşımlara itibar etmeyiniz

Söz konusu paylaşımlar hakkında dikkatli ve tedbirli olunması istenirken vatandaşların dikkatli ve seçici davranmaları istendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasının ardından bilgilenen vatandaşların söz konusu paylaşımları gördükleri durumlarda da emniyete bildirmeleri istendi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER