Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim'de trafiğe kapalı yolları duyurdu!

Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara'da trafiğe kapalı yollar ve saatleri belli oldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim'de trafiğe kapalı yolları duyurdu!

Ankara'da 5 Ekim 2024 Cumartesi günü bazı yolların belirli saat aralığında trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile araç trafiğine kapatılacak olan yollar ve saatleri duyuruldu. İşte Ankara'da trafiğe kapatılacak yollar listesi...

ANKARA'DA 5 EKİM 2024 TRAFİĞE KAPALI YOLLAR! ANKARA'DA KAPALI YOLLAR SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamada "05.10.2024 tarihinde Anıttepe Spor Tesisleri ve Anıtpark'ta düzenlenecek olan etkinlikle ilgili olarak saat 10.00'dan itibaren;

Şehit Göksenin Aytural Şaylan Caddesi'nin (84. Cadde) Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Spor Park Sokak arasında kalan bölümünün tamamı araç trafiğine kapatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denilerek trafiğe kapalı olan yollar açıklandı. Yolların açılacağı saat hakkında bir bilgiye yer verilmezken yolların saat 10:00 itibariyle araç trafiğine kapalı olacağı ifade edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü 5 Ekim'de trafiğe kapalı yolları duyurdu!

Belirtilen güzergahı kullanan Ankaralıların mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları istendi. Saat 10:00 itibari ile belirtilen cadde ve sokakların tamamı araç trafiğine kapalı olacak ve bu güzergahta araç giriş çıkışına izin verilmeyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER