Ankara Elmadağ'da seyir halindeki araç yanıp kül oldu!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki araç bir anda alev alıp yanmaya başladı. Kısa sürede kullanılmaz hale gelen araçta sürücü erken davranarak hayatını kurtardı.

Ankara Elmadağ'da seyir halindeki araç yanıp kül oldu!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir otomobil seyir halindeyken alev aldı. Kayadibi Mahallesi yakınlarında otobanda gerçekleşen olayda sürücünün yangını erken fark etmesi ile facianın önüne geçildi. Aracı hemen yol kenarına çeken sürücü otomobilden inerek kendisini kurtarabildi.

Otomobilin bir anda yanmaya başlaması ile çevredeki vatandaşlar sürücünün yardımına koştular. Hemen durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edildi. Bu ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. İtfaiye yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

BİR ANDA YANMAYA BAŞLADI

Yangın, Kayadibi Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Otobanda seyir halindeki araç, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, alevlere teslim olan araç kullanılmaz hale geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Seyir halindeyken yanarak kullanılmaz hale gelen araç için soruşturma başlatıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüyü tedbiren kontrol etse de sürücü herhangi bir yara almadı. İtfaiye ekibi ise yangının neden çıkmış olabileceğine dair inceleme yapmaya başladılar. Olay hakkında polis tarafından tutanak tutulurken itfaiyeden gelecek rapora göre soruşturmanın ilerletilmesine veya son verilmesine karar verilecek.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER