Ankara Elmadağ'da motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde trafik kazası meydana geldiği bildirilirken bu kazada 1’i ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı açıklandı.

Ankara Elmadağ'da motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kaza olur olmaz çevredekiler araçların yanına gelirken durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Bu ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Ekiplerin kazaya hemen müdahale ettikleri belirtildi. Kaza sırasında motosiklette bulunan 2 kişi çarpışmanın etkisi ile yola savruldular. Sağlık ekibi iki yaralıya da olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdılar.

KAZA NEREDE OLDU?

Kaza, Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir motosiklet, bir otomobile çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza esnasında motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ankara Elmadağ'da motosiklet ve otomobil çarpıştı: 1'i ağır 2 kişi yaralandı!

Meydana gelen kaza ile alakalı olarak soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma çerçevesinde trafik ekibi tarafından rapor tutuldu. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair bilgiler toparlanırken sürücülerin ifadelerine de başvurulacak. Kazaya dair adli bir sürecin yaşanıp yaşanmayacağına ise soruşturmayı yürüten savcılık dosya üzerinden karar verecek. Adli süreç başlar ise kazaya neden sürücü hakkında işlemler yapılmaya başlanacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER