Ankara Elmadağ'da bina kepçenin üzerine devrildi!

Başkent Ankara'da korku filmlerini aratmayan bir olay yaşandı. Bir binanın yıkım çalışmaları esnasında yaşanan olayda tek teselli can ve mal kaybı olmayışı oldu.

Gündüz saatlerinde gerçekleşen olay 5 katlı bir binanın yıkımı esnasında meydana geldi. Eski olduğu ifade edilen ve hakkında yıkım kararı alınan binanın bu şekilde devrilmesi vatandaşlar arasında da büyük bir korkuya yol açtı.

BİNA YERLE BİR OLDU

Kontrollü bir şekilde yıkım kararı verilen binada işler istenildiği gibi gitmedi. Ekipler tarafından alınan önlemlerin ardından yıkım çalışmasına başlanırken bir anda ortalık toz dumana karıştı. Büyük bir gürültü sesi duyan vatandaşlar olayın ne olduğunu anlamak için toz dumanının içinde binaya doğru yöneldi.

İnsanların aklına ilk gelen konulardan birisi yaşanan olayda her hangi bir can ve mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı sorusu geldi. Neyseki bina çökmesi olayında korkulan olmadı. Yaşanan olayda istenmeyen bir sonuç çıkmaması derin bir oh çektirdi.

"OPERATÖR KURTULDU"

Olay esnasında orada bulunan görgü tanığı bir vatandaş olayı "Kepçe operatörü çalışırken birden bire bina yıkılıverdi. Biz de seyrediyorduk olayı. Birden her taraf toz bulutu haline geldi. Kepçe devrildi ama Allah’tan operatör kurtuldu. Kimsede bir can kaybı yok" sözleri ile anlattı.

Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Bir anda ortalığın toz bulutu oluşu ve insanların endişeli halleri net bir şekilde görüldü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER