Ankara elektrik kesintisi son dakika: Arıza kesinti ne kadar sürecek elektrikler ne zaman gelecek?

Ankara'da son dakika elektrik kesintisi açıklandı. Yapılan açıklamayla kesinti yapılacak mahalleler ve kesinti nedenleri belli oldu. Ankara'da son dakika elektrikler ne zaman gelecek?

Ankara elektrik kesintisi son dakika: Arıza kesinti ne kadar sürecek elektrikler ne zaman gelecek?

Ankara'da planlı elektrik kesintileri ve anlık arızalar nedeniyle yaşanan elektrik kesintileri açıklandı. BEDAŞ tarafından yapılan açıklamada bazı ilçelerde elektriklerin kesileceği belirtilerek vatandaşların kesintilere karşı tedbirli olmaları istendi. Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek?

ANKARA MAMAK SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! MAMAK'TA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

YEŞİLBAYIR, 1773 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 18.10.2024 18:50 'da verilmesi planlanmaktadır.

AKŞEMSETTİN, DOĞUKENT Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YEŞİLBAYIR, 1808 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 18.10.2024 17:27 'da verilmesi planlanmaktadır.

EGE, 723 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 18.10.2024 18:12 'da verilmesi planlanmaktadır.

KEÇİÖREN SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! KEÇİÖREN'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

OVACIK, 579 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BASINEVLERİ, 27 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BASINEVLERİ, SELÇUKLU Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 18.10.2024 18:20 'da verilmesi planlanmaktadır.

OVACIK, ÇEVRE YOLU Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

HİSAR, ABDUL HAKİM ARVASİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SARIBEYLER, SARIBEYLER Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 18.10.2024 18:54 'da verilmesi planlanmaktadır.

OVACIK, 564 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

Belirtilen mahallerde arıza nedeniyle elektrik kesintileri yapılırken ekiplerin sahadaki çalışmaları sürüyor. BEDAŞ ekiplerinin arızaları gidermesinin ardından şebekeye elektrik yeniden verilecek olup arızaların mümkün olan en kısa sürede giderileceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER