Ankara elektrik kesintisi! Elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleler!

Ankara’da 2 Ekim 2024 tarihinde bazı ilçelerin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacağı açıklandı. Bugün hangi ilçelerde ve mahallelerde elektrik kesintisi olacak?

Ankara elektrik kesintisi! Elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleler!

Ankara’da bugün bazı yerlerde elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı. Elektrik kesintisi yapılacak olan ilçeler ile mahalleler Başkent EDAŞ tarafından duyuruldu. Bazı mahallelerde planlı elektrik kesintisi uygulanırken bazı mahallelerde ise yaşanan arızalardan dolayı elektrik kesintisi yapılacak. Ankara’da yaşanacak elektrik kesintisi ile alakalı son bilgiler belli oldu.

Başkent EDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak gibi ilçelerde bazı mahalle ve sokaklarda elektrik kesintisi uygulaması yapılıyor. Bu elektrik kesintilerine dair bilgilendirme yapılırken elektriklerin ne zaman geleceği konusunda da kamuoyuna bilgi verildi.

ÇANKAYA ELEKTRİK KESİNTİSİ 2 EKİM 2024

Yapılan açıklamaya göre Çankaya ilçesinde Dumlupınar, Mustafa Kemal ve Bahçelievler 37 Sokak’ta elektrik kesintisi uygulanıyor. Bu elektrik kesintilerinin nedeni şebeke arızası olarak açıklandı. Bu yerlere yeniden elektrik verilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

YENİMAHALLE ELEKTRİK KESİNTİSİ 2 EKİM 2024

Başkent EDAŞ’ın açıklamasına göre Yenimahalle ilçesinde Ergazi 1695 ve 1815 sokaklarda elektrik kesintisi uygulanıyor. Bu elektrik kesintilerinin de gerekçesi şebeke arızası olduğu belirtildi. Bu arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

MAMAK ELEKTRİK KESİNTİSİ 2 EKİM 2024

Mamak ilçesinin elektrik kesintileri de açıklandı. Buna göre Kutludüğün 2204 Sokak ile Kusunlar 1791 Sokakta elektrik kesintisi uygulandığı için bu bölgelerde enerji verilmesinde aksamalar yaşanıyor. Bu aksamaların giderilmesi için çalışmaların devam ettiği açıklanırken şebeke arızasının kısa sürede giderileceği belirtildi.

SONRAKİ HABER