Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonu! 11 şüpheli yakalandı

Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonları düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı.

Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonu! 11 şüpheli yakalandı

Ankara dahil 3 ilde yapılan Kuyu-10 operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise X hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen ‘Kuyu-10’ operasyonlarında elebaşlarının da aralarında olduğu 11 şüphelinin yakalandığı bilgisini paylaştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon ile ilgili eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Ali Yerlikaya, Kuyu-10 operasyonlarında 11 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen “Kuyu-10” operasyonları ile elebaşılığını S.Y.ve İ.Y.'nin yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve elebaşlarının da aralarında olduğu 11 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın X hesabından paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu; Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da “Kuyu-10” operasyonları düzenlendi.

Ankara dahil 3 ilde Kuyu-10 operasyonu! 11 şüpheli yakalandı

YERLİKAYA'DAN EKİPLERE TEŞEKKÜR

Operasyonlar sonucu ile elebaşılığını S.Y.ve İ.Y.'nin yaptığı organize suç örgütü çökertildi ve elebaşlarında aralarında olduğu 11 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yağma, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama, tehdit, yasaklı madde ticareti suçlarını işledikleri belirlendi. Operasyonlar sonucu 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara dahil 3 ilde yapılan Kuyu-10 operasyonları sonucu ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER