Ankara dahil 26 ilde terör örgütü operasyonu! 99 şüpheli yakalandı

Başkente özel ya da başkentin de aralarında olduğu bir çok şehirde operasyon gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Terör örgütü fark etmeksizin yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi suç aletleri ve dijital materyaller ile ele geçiriliyor.

Ankara dahil 26 ilde terör örgütü operasyonu! 99 şüpheli yakalandı

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ülkenin büyük bir kısmında Gürz-4 adlı bir operasyon gerçekleştirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek" diyerek görevlerine sadık bir şekilde mücadele ettiklerini ifade etti.

HEM YURT İÇİNDE HEM YURT DIŞINDA OPERASYONLARA DEVAM

Aralarında Ankara'nın da olduğu ve şehirlerin İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun 3 gün sürdüğü öğrenildi. Söz konusu operasyonun sonucunda ise tam 99 kişi ekipler tarafından alındı.

Ankara dahil 26 ilde terör örgütü operasyonu! 99 şüpheli yakalandı

Bir çok terör saldırının altında imzası bulunan terör örgütüne yönelik sık sık sınır ötesi operasyonlarda gerçekleştiriyor. Yapılan askeri ve şehir operasyonları ile örgütün Türkiye'de istenmeyen bir olay yaşatmasının önüne geçiliyor.

BAKAN YERLİKAYA'DAN TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya her operasyon paylaşımında olduğu gibi bu seferde güvenlik güçlerine teşekkür etti. Bakan Yerlikaya "Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanlığına bağlı ekipler önemli sonuçlara imza attıkları operasyonları seri olarak devam ettiriyor. Operasyonlarda çok değerli bilgilere ve kişilere erişiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER