Ankara dahil 23 ilde terör örgütüne Gürz-10 operasyonu düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabah saatlerinde bir operasyon bilgilendirmesi yaptı. Yapılan açıklamada günlerdir süren Gürz-10 operasyonun detaylarına yer verildi.

Türkiye hem kendi içinde hem de çevre ülkelerin içinde yuvalanan terör örgütlerine darbeler indirmeye devam ediyor. Söz konusu operasyonlarda bir çok kritik bilgide elde ediliyor.

OPERASYONLARA AYNI KARARLILIKLA DEVM EDİLECEĞİ VURGULANDI

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden 23 ilde 5 gündür "Gürz-10" operasyonu hakkında bilgiler paylaştı. Bakan Yerlikaya "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz" diyerek operasyonlardaki kararlı duruşlarına dikkat çekti.

Gerçekleşen geniş çaplı operasyonda toplamda 119 şahıs emniyet birimleri tarafından yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince düzenlenen operasyon başarılı bir şekilde tamamlandı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE HER ORTAMDA FIRSAT VERİLMİYOR

Gerek kırsal gerekse şehirlerde terör yapıları oluşmaması adına çalışmalar sürüyor. Teknik ve fiziki takip sonucu yapılan operasyonlar önemli bilgi ve bulguların elde edilmesi ile tamamlanıyor. Çok sayıda terör eylemi gerçekleşemeden önlenmiş oluyor.

Kaynak: Haberankara.com